Rianne Immel

Rianne Immel is als geestelijk verzorgende werkzaam bij het RIBW Nijmegen en Rivierenland.

Rianne heeft verschillende opleidingen gevolgd. Uiteindelijk heeft ze de bachelor Humanistiek aan de Universiteit voor Humanistiek en een master Theologie en geestelijke verzorging aan de universiteit in Utrecht afgerond.
In het vak van geestelijk verzorgster trekt het haar aan om met wezenlijke dingen bezig te zijn. Het is fijn om mensen te laten zien wat ze allemaal al kunnen en hebben. Mensen later ervaren waar hun kracht ligt.

Verhalen die Rianne eerder vertelde

Wat heeft het voor jou betekend?

Het was een erg mooie en speciale bijeenkomst, die – als laatste keer – bij wijze van uitzondering wel interactief was. Ook waren we heel blij dat Maarten op gitaar en Ans op viool zorgden voor mooie en passende live muziek.

Lees meer

Afscheid

Gastspreker is Rianne Immel.
Iedereen heeft regelmatig te maken met afscheid nemen.
Dat kan van iets groots zijn, of van iets kleins, iets blijvends of iets tijdelijks.

Lees meer