In De Gelderlander van 8 juni 2013 heeft een artikel gestaan over de Pleisterplaats voor de Ziel.

Op zaterdag 2 november 2013 (Allerzielen) stond er in De Gelderlander een artikel dat me direct in het oog sprong. Op zich staat het artikel over Henk Erinkveld* los van onze Pleisterplaats, behalve dat zijn keuze voor de aanduiding “pleisterplek voor de ziel” heel mooi aansluit bij ons gedachtengoed:
“Ik beschouw ons klooster als pleisterplek voor de ziel. Wij willen mensen het gevoel geven dat ze de moeite waard zijn, zonder dat ze keurig kerkelijk hoeven te zijn. Je kent het wel; dat herberggevoel.”

* tip: Om het artikel van Erinkveld goed te kunnen lezen, kun je na aanklikken van de link het zoomniveau van je beeldscherm vergroten naar bijvoorbeeld 150%. Dit doe je met de knop rechtsonder op de statusbalk. Vergeet niet om daarna het zoomniveau weer terug te zetten naar 100%.